IMS Innovations logo
“Voor op maat
gemaakte innovatieve
oplossingen van 
hoge kwaliteit.”

Laatste nieuws

 • Verantwoordelijkheid nemen

  Recent onderzoek heeft uitgewezen dat er jaarlijks in 30 onderzochte Europese landen ruim 91.000 mensen overlijden aan de gevolgen van infectieziekten die ze oplopen in ziekenhuizen. Daarnaast raken jaarlijks in dezelfde onderzochte landen ruim 2,6 miljoen mensen besmet met een infectie. Hierbij wordt aangegeven dat ongeveer een derde een gevolg is van slechte hygiëne en dus te voorkomen is.
  17 januari 2017
 • Osmosewater en robotarmen sleutels tot schoon ziekenhuisbed

  In het vakblad Mechatronica & Machinebouw is aandacht voor onze beddenwasser. Klik op bijgevoegde link en lees het volledige artikel. Of kijk op www.VMARC.nl voor verdere informatie.
  15 september 2016
 • 25.000 bedden gereinigd door de VMARC

  In juli van dit jaar is de mijlpaal van 25.000 gereinigde bedden bereikt bi jhet Erasmus MC in Rotterdam. De VMARC voldoet hiermee opnieuw aan de verwachtingen.
  12 september 2016

Volg ons op linkedin icon google icon you tube icon

IMS Innovations is ontstaan uit een samenwerking van Weber b.v. en IMS Medical b.v.

Weber b.v. is opgericht in 1959. Begonnen als fabrikant van standaard ponsgereedschappen die onder de merknaam NORM nog steeds worden afgezet, zijn ze zich in de loop van de jaren gaan specialiseren in klant specifieke stempels en speciaalmachines die worden toegepast in diverse markten. De bouw van speciaal machines met een innovatief karakter is momenteel het hoofdbestanddeel van de productie van Weber b.v.

IMS Medical is opgericht in 2006 met als doel oplossingen te vinden om de werkdruk in de zorgsector te verlagen. Een wereldwijd toegepast product is de Severo elektrische medicijnvermaler.

IMS Innovations heeft inmiddels een uitgebreid netwerk in de zorgsector. Door oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen waar deze sector mee te maken heeft, worden wensen omgezet in concrete toepassingen.

In 2015 is er een samenwerking aangegaan met Hago Zorg voor de verkoop van de VMARC en de Clean Beds on Demand.

IMS Innovations b.v. is gevestigd in het bedrijfspand van Weber in Zwaag. Het pand heeft een oppervlakte van 2200m2. Deze locatie biedt alle mogelijkheden qua bereikbaarheid, interne logistiek, veiligheid en inrichting van het machinepark. In 2013 werd een aanbouw van 450m2 gerealiseerd om meer capaciteit te creëren voor assemblage en het testen van de speciaalmachines.

Bedrijfspand 3 klein

 

Weber b.v. is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. BV Cert ISO 9001 c 2 mini2

Algemene voorwaarden

Op al onze offertes, met ons gesloten overeenkomsten en gegeven opdrachten zijn de Metaalunie Voorwaarden van toepassing. De leveringsvoorwaarden worden u, indien gewenst, kosteloos toegezonden.

IMS Innovations bv   |   De Corantijn 4   |   1689 AP Zwaag   |   Nederland   |   T: +31 (0)229 50 17 80   |   F: +31 (0)229 50 19 01   |   info@imsinnovations.nl